Westdampark_collage.JPG

Oké, het weer zat tot nu toe enorm mee, dat heeft zeker meegewerkt aan het grote succes van de tijdelijke inrichting van het Woerdense Westdampark. Maar we kunnen na ruim een maand concluderen dat dit burgerinitiatief naar meer smaakt. Het strand wordt dagelijks bezocht door moeders met kinderen, schooljeugd heeft de plek gebombardeerd tot favoriete ontmoetingsplaats. De tuinen krijgen veel enthousiaste reacties van wandelaars en er wordt inmiddels geoogst uit de moestuin. 

Oké, er zijn ook problemen. Met afval, overlast en klein vandalisme. Het lijkt er bij te horen in deze tijd. Jammer, maar wij zijn niet van plan ons er door te laten afremmen. Sterker nog: hoe meer mooie initiatieven, des te groter wordt de waardering. Dat leert onze ervaring. 

 

Posted
Authorrenee kwak
Categoriestijdelijk groen