'teamwork makes the dream work'

Ons team bestaat uit een grote groep enthousiaste professionals die allemaal vanuit hun eigen discipline dromen en bouwen aan een mooiere, groenere en duurzamere buitenwereld.

Vanuit de basisgedachte dat alle gebruikers blijer, gezonder en productiever worden in een groene, aangename publieke ruimte bedenken wij concepten, plannen en manieren om een stap verder te komen. Niet vanuit onze ivoren torens maar samen met de gebruikers. 

onze werkwijze

Wij brengen de droom naar de realiteit. Gewoon door te doen, een eerste stap te zetten. Vanuit de plek verbinden we gebruikers en partners. Omdat iedereen baat heeft bij de uitvoering van het plan blijft het niet bij een concept. Onze projecten zijn locatiegebonden en bottom-up met de publieke ruimte als gemeenschappelijke noemer.

Onze projecten staan niet op zichzelf. Omdat we de dialoog met alle betrokkenen aangaan ontstaat er een creatieve kruisbestuiving. Door het proces te begeleiden kunnen wij ontbrekende schakels in het netwerk herkennen, bij het proces betrekken en activeren.

En natuurlijk moeten projecten ook betaalbaar zijn. Van ieder project maken we een financiële doorrekening. We gaan op zoek naar ondernemers met lef en organisaties die graag willen bijdragen aan projecten die een verschil maken, die maatschappelijk én economisch van belang zijn. Want dat blijft een belangrijk vliegwiel in de realisatie van de droom.